Tietoa Yrityksestä

Hei!kuva2

Olen Merja Sallinen ja toimin Jalkahoitola Liikavarpaan yrittäjänä. Valmistuin jalkojenhoidon ammattitutkintoon v.2009 ja olen toiminut yrittäjänä siitä alkaen.

Hoitolani sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa Kauppakadulla kolmannessa kerroksessa, kivenheiton päässä torilta. Ulko-oven eteen pääsee autolla ja hoitolaani pääsee esteettömästi kävelykadun katutasolta, ilman portaita, suoraan hissiin.  Parkkipaikkoja löytyy Kirkkokadun puolella olevasta Ykköspaikoituksen parkkitalosta, josta on käynti suoraan Kauppakadulle tai läheisen Citymarketin parkkialueelta.

Jalkahoitola Liikavarpaaseen voit tulla jos jaloissasi on iho- tai kynsiongelmia, esimerkiksi paksuuntuneet tai sienikynnet, kovettuneet kantapäät, hankala känsä, kipeät vaivaisenluut, varpaiden virheasennot tai sitten ihan vaan rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Hoitolastani löydät jalkojenhoito tuotteita helpottamaan arkeasi, mm. silikonisuojat, itsehoito tuotteet, jalkavoiteet ja yksilölliset, mittojen mukaan tehdyt silikoniortoosit sekä kiristämättömät, merinovillaa ja bambukuitua sisältävät sukat.

Hoidan känsät, halkeamat, kovettumat, paksuuntuneet kynnet, syylien madaltamisen, sisäänkasvaneet kynnet, teen silikoniortoosit helpottamaan varpaiden virheasentoja sekä vaurioituneen kynnen päälle kynsiproteesin. Lisäksi diabeetikon, psoriaatikon ja reumaatikon jalkojenhoidot.

Hoitolassa ei ole kiinteitä aukioloaikoja vaan toimin joustavasti asiakkaiden tarpeen mukaan joten ajanvaraukset aina puhelimitse etukäteen.

Kysy lisää  numerosta 044 996 0711

Tervetuloa jalkojenhoitoon !